Je hebt een fijne cadans te pakken, de gemiddelde snelheid ligt hoog en de groep waar je mee op pad bent draait lekker door. Todat er plots een sissend geluid klinkt gevolgd door niet nader te noemen krachttermen. Lek! Het maakt niet uit of je nu in het bos op de weg fietst; niets zo vervelend als een platte band. 

Op zo’n moment wordt vaak het zadeltasje of de gereedschapsbidon geopend om een nieuwe binnenband te pakken. Echter, er bestaat ook de mogelijkheid om je banden tubeless te maken. Hierdoor kun je je binnenband thuislaten, heb je een lagere rolweerstand, kun je met een lagere bandenspanning rijden en heb je minder kans op een lekke band. Kleine gaatjes worden, zelfs tijdens je rit, direct gedicht door de latex. 

Stuur Fietsen maakt je banden tubeless voor €15,00 per wiel (exclusief materiaal). Tubeless ventielen zijn er in verschillende maten en kleuren. 

Daarnaast hebben we een uitgebreid assortiment stuurlinten die we uiteraard ook voor je kunnen monteren. Prijs voor het vervangen van een stuurlint bedraagt €20,00 (exclusief materiaal).

Wanneer je contact opneemt, plannen we direct een afspraak in.