Retourneren

Retourperiode defect product
Controleer je product zodra je het ontvangt. Als er schade aan het product is meldt het ons binnen 48 uur na ontvangst van het product via info@stuurfietsen.nl. Retourneer het product in de originele, ongeopende verpakking. Wij zullen het product vervangen met een nieuw product. Na deze 48 uur zijn zijn wij niet meer gebonden aan het vervangen van het product.

Normale retour periode
Niet tevreden en je wilt je geld terug? De retourperiode voor Stuur MTB & Race is 30 dagen na de besteldatum.

Instructies voor een retourzending met restitutie
We hebben een paar dingen van je nodig zodat we je retourzending in behandeling kunnen nemen:

1. Stuur verzoek om retour
Stuur een e-mail naar info@stuurfietsen.nl onder vermelding van je naam, ordernummer, de producten die je wil retourneren en de reden.

2. In originele en ongebruikte staat
We accepteren alleen geretourneerde producten originele, ongebruikte staat. De producten mogen geen sporen van gebruik of beschadigingen vertonen.

3. Verzending
Producten moeten zorgvuldig worden verpakt. Indien mogelijk met de originele Stuur MTB & Race verpakking.

4. Stuur het pakket op
Je bent zelf verantwoordelijk voor het versturen van je retourzending. De kosten hiervan worden door ons helaas niet vergoed.

Retouradres
Stuur MTB & Race
Rijbroeksedreef 30
5741 MS Beek en Donk
Nederland

* Retourneren is op eigen kosten. Bij het versturen van je artikel via pakketpost adviseren wij je wel het verzendbewijs bewaren. Dit kan voor jezelf handig zijn bij een eventuele vermissing van het pakket tijdens het verzenden.

5. We storten het geld terug. Wanneer wij de retourzending hebben ontvangen zullen wij – na controle – contact met je opnemen over de verdere afhandeling.