Leveren

Producten besteld bij Stuur MTB & Race worden door Tour de Ville (onderdeel van Fietskoeriers.nl) bij je thuis of bij een afhaalpunt bezorgd.

Pakket traceren
Het volgen van je bestelling kan via de Track en Trace service. Je vindt jouw trackingnummer in de e-mail die verstuurd wordt zodra je bestelling aangeboden is aan de koeriers van Tour de Ville.

Niet thuis?
Wanneer de fietskoerier je pakket niet kan afleveren omdat niemand thuis is, bieden zij het pakket standaard aan bij de buren. Als dit niet lukt, dan komt de bezorger de volgende dag nogmaals langs (m.u.v. zondag). Je kunt ook een andere dag of afleveradres inplannen met je ‘Niet-Thuis-Code’. Wanneer bij het tweede aflevermoment van je bestelling wederom niemand thuis is, kun je met het bericht van de chauffeur je bestelling afhalen op het aangegeven afhaalpunt. Je hebt hiervoor drie weken de tijd, daarna gaat de zending terug naar Stuur MTB & Race

Bezorgkosten
Stuur MTB & Race rekent onderstaande bezorgkosten voor het versturen van haar producten. Het gebruik van postbus-adressen is uitgesloten.

Binnen Nederland
Bestellingen tot € 74,99: € 3,95 voor brievenbuspost en € 6,50 voor pakketpost
Bestellingen vanaf € 75,00: GRATIS

Buiten Nederland
Bestellingen tot € 99,99: € 9,30
Bestellingen vanaf € 100,00: GRATIS

Afhalen van je bestelling
Je bent van harte welkom om je bestelling af te halen. In de bevestiging van je bestelling ontvang je een bestelnummer. Dit is tevens je afhaalbewijs, waarmee je je bestelling 14 dagen lang kunt afhalen.

Als alle producten op voorraad zijn, dan kun je de bestelling afhalen op de dag vermeld in de bevestiging van je bestelling. Als je producten hebt besteld met een bepaalde levertijd, dan ontvang je van ons een bericht zodra je deze kunt afhalen.