Als fanatiek fietser, zowel mountainbike als racefiets, ben ik in 2018 gestart met Stuur MTB & Race. Stuur MTB & Race is dé plek voor fietssokken, natuurlijke sportvoeding, schoonmaakproducten en smeermiddelen voor mountainbikes en racefietsen. Deze verschillende producten hebben een gemeenschappelijke deler: verzorging.

WE TRIPLE CARE!
Stuur MTB & Race biedt verzorging in drievoud: verzorging van de inwendige fietser, verzorging van de looks en verzorging van de fiets.

Verzorging van de inwendige fietser: door je lichaam van de juiste brandstof te voorzien kun je betere prestaties leveren. Stuur MTB & Race helpt je hierbij en biedt enkel producten met natuurlijke ingrediënten en zonder toevoeging van kunstmatige geur-, kleur-, en smaakstoffen.

Verzorging van de looks: tijdens mijn eigen ritjes viel het mij op dat veel fietsers een bij elkaar passend shirt en broek dragen. Bijbehorende sokken worden vaak vergeten. Daarom biedt Stuur MTB & Race allerlei fietssokken in verschillende stijlen en kleuren, passend bij jouw fietsoutfit.

Verzorging van de fiets: een goed onderhouden fiets ziet er niet alleen beter uit maar fietst ook veel fijner. Het verwijderen van stof, zand of modder wordt heel eenvoudig dankzij de schoonmaakproducten van Muc-Off. Na het schoonmaken is het natuurlijk zaak om bewegende delen weer te voorzien van een laagje olie of wax.

De merken die wij verkopen zijn:
100% – Atout – Muc-Off – Nuun – Snelle Sokken – Squirt – The Primal Pantry – Winaar

Ruud van der Heijden